Blogger news

Sunday, February 7, 2010

Some of my activities for today..

Smlm aku baru je sampai dari negeri sembilan.Naik bas transnasional.
perkhidmatan dia ok..aku dpt naik bas baru(sambil tepuk2 tgn..suke2). Driver tu baik sgt siap tlg angkat beg aku yg berat. Thanks ye uncle..huhu..even uncle x baca pon blog saya ni..but i really appreciate ur kindness..
http://www.emocutez.com
Tambangnya x la semahal perkhidmatan bas2 yang lain.So, sila la naik bas trans ye..huhu..Jd promoter la plak.

Hari ni aku pening kepala


http://www.emocutez.com


x tau nape..aku pun tdo je la.


http://www.emocutez.com
pas bgn tdo ni rasa cm di awang awangan je..
http://www.emocutez.com

Aku bersihkan badan,solat jap and play games masak2..hehe..
biasa la budak pompuan.
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comsekadar utk ilangkan boring and release tension tu xpe la..asalkan tak dijadikan tabiat. hehe..


http://www.emocutez.com seterusnya aku jenguk2 blog aku lak.
nampaknya x ramai visitor pada arini.
hehe..its ok.

Nak gi makan la plak..lapar perut. dah berdondang sayang dh perut aku nih.
tak sabar2 btul perut ni. k la, c u later..ilalliqa`(jumpa lg)..daaa...
http://www.emocutez.com

1 comments:

INDRA QIRANA said...

ok saya tambah trafik kat sini

Post a Comment

Sila tinggalkan mesej anda di sini..

Uji kepantasan menaip